torsdag 19. juni 2014

Etui til iPad

Det blir ikke så mange innlegg for tiden. Det er sommer, og jeg har vel tatt mer eller mindre ferie fra bloggingen. Det er ikke så veldig høy fart få hobbyfronten heller, men litt holder jeg da på med, selv om det er lite som blir ferdig. Det eneste som faktisk har blitt ferdig, er et etui til iPad'en.
Jeg hadde en syhelg på hytta med et par venninner nå i helgen, (den helgen ble lang siden den varte fra fredag til tirsdag), og lørdagen hadde vi oss en handletur til quiltebutikker i Arendal og Grimstad. På meg ble det stoffer til et nytt teppe, og til denne iPad'en som bare er sydd av et håndkle, men er foret med et eller annet tykke greier som jeg ikke husker navnet på. Men det virker iallfall både smart og kjekt. :)  Dessuten har jeg prøvd meg på slike "utenpå" glidelåser for aller første gang. Hadde bare en slik glidelås, det blir nok kjøpt flere slike glidelåser fremover.

Det er første gangen jeg blogger fra iPad, og det er første gangen jeg setter inn bilder fra iPad. Sliter litt med å få inn bilder, for ikke å snakke om størrelsen på bildene. De plasserer seg litt i hytt å pine. Skal se om jeg får det til til slutt, hvis det ser rart ut, er det fordi jeg ikke fikk det til, i denne omgangen.

Ellers har jeg begynt å sy på AnnAKa's teppe "Vinterbyen", men det er en god stund til det kommer til å bli ferdig. Håpet er før vinteren en gang. Litt flere ruskekurver er også på gang. På strikkefronten begynner et skjerf å nærme seg slutten. Så litt holder jeg deg på med. Men stort sett sett oppholder jeg meg utendørs, og setter jeg meg ned, blir det gjerne til at jeg finner frem en bok jeg leser i.